Cestovatelské tipy a rady na cesty

Tipy pro cestovatele, užitečné odkazy, zážitky z cest a cestovatelské fotografie.

Díky za navštěvu našeho cestovatelského webu použijte náš RSS feed
a budete informováni o posledních cestovatelsých tipech.

Lacco Ameno

Po hlavním městě Ischia Ponte a Porto,  Foriu, to je jedno z romantických míst, kde se dají trávit krásná odpoledne, zejména, když jste se dositosti nabažili pobytu v termálním parku Negombo, nebo jste si dali krásnou procházku nad pobřežím ve směru od Foria kolem zahrad la Mortella k hotelovému komplexu Viscontiho. Ale jsou tu i nádherné výhledy na ostrov z vrcholu Monte Vico, kde stojí luxusní hotel   OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pohledna kopec Monta Vico s luxusním hotelem  a do areálu se možná i dostanete, takže bude na co koukat.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pohledy z vrcholu na Monta Vico - pod námi je Lacco Ameno   OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pohledy z vrcholu na Monta Vico pod námi je pláž v termálním parku Negombo

Nad městem je z nábřeží vidět hranatá pevnostní věž, OLYMPUS DIGITAL CAMERA pohled na dokončenou renovaci hotelu ale když zatoužíte ji spatřit a prohlédnout si ji, zjistíte, že se jedná o stavbu rozlučkové pohřební kaple na městem. Pozor přes poledne hřbitov uzavřen. A když se nám to právě takhle stalo, dokončili jsme putování až na vrchol Monte Vica, kde je situován luxusní hotel s výhledy směrem na Lacco Ameno, ale i směrem a Forio. A ty výhledy stojí za to.

V  městečku je malebné náměstíčko, OLYMPUS DIGITAL CAMERA na náměstí s museem archeologieje zde museum archeologie. Je zde klidné posezení při dobré italské  zmrzlině, ale procházku po klidné pobřežní ulici zakončíte u typického skalnatého útvaru Il Fungo, kde se určitě necháte nafotit.   SAMSUNG DIGITAL CAMERA skalní útvar Il Fungo            Městečko je klidné proto, že autobusy i auta smí jezdit do centra jen omězeně a mají okružní jízdu nad obcí. Na konci této cesty do kopce je pak před křižovatkou důležitá zastávka autobusu, kde se vystupuje k návštěvě termálního parku Negombo. takže jet do Lacco Amena znamená mít víc cílů, když každý z nich zabere miimálně půlden volné a pohodové dovolené. A nebude vadit i když se udělá škaredé počasí.

Similar Posts:


 

Both comments and pings are currently closed.

Není možné komentovat.