Cestovatelské tipy a rady na cesty

Tipy pro cestovatele, užitečné odkazy, zážitky z cest a cestovatelské fotografie.

Díky za navštěvu našeho cestovatelského webu použijte náš RSS feed
a budete informováni o posledních cestovatelsých tipech.

Jsem rád, že jste se dostali na tyto stránky, kde si dovoluji zveřejnit fotopostřehy a krátké poznámky k našemu skromnému putování po Evropských zemích, ale taky po našich vlastech českých, které jsme pořizovali v době dřívější, ale  i současné. Za ten čas se něco ale muselo vylepšit a tak jsme zjistil, že nejsem sám, kdo se toulá a užívá si krás naší přírody a památek. Objevil jsem krásné webové stránky na které si dovoluji odkázat, takže ty tipy na cesty jsou zase o něco bohatší.
I nadále platí že od března roku 2011 stále putujeme vlakem, autobusem či naším obytným autíčkem v kombinaci se skládacími koly.

DSC_0107 Nocování na parkovišti v Rakouském Orthu při Dunaji                                        DSC_0286 takhle nějak se cympuje ve Vídni při Dunaji

DSC_0017 Autíčko na parkovišti v Nové Peci u Lipna, čeká až se na kolech k němu vrátíme                                        DSC_0352 Ubytování pod věží v Zalakaroszi v maďarsku

DSC_1167 A zase úspora za poplatek na spoluzavzadlo

Tato naše investice byla určitě rozumná a efektivní.

Krátkými poznámkami se pak snažím dát typy na místa, která jsou zajímavá a stojí za zhlédnutí. Ale je mým zájmem tyto tipy podporovat a rozšířit jejích nabídku a proto jsem doplnil odkaz na webové stránky „Toulky“, které se věnuní hlavně naší zemi, její přírodě a historii.
Protože se již osvědčilo, že někdo se skutečně podíval na tyto webové stránky a dovolil si mě oslovit s dotazem na upřesňující detaily k danému místu, tak jsem se  zaradoval a nabyl novou energií v této bohulibé práci pokračovat, ale také občas doporučit a dát typ. Budu rád za vstřícné typy a připomínky. Rád také podám informaci, jak si takové malé autíčko pořídit a jak sehnat tak výhodnou investici jako je ono skládací kolo. Podle fotek posuďte sami. Ekonomická návratnost obojího je dána úsporami za parkování v centru města, úspory za noclehy v krásné přírodě, ale i úsporami za poplatky za spoluzavazdalo, protože vlastně téměř žádné nejsou. Složené kolo má totiž 55 x 55x 30 cm, a váží 11,5 kg, což je povolený rozměr pro přepravy zavazadel, takže platíme jen v dálkovém autobuse, čehož využíváme při pohodovém putování autobusem na kopec a pak jen stále dolů a dolů, bez velké námahy, jen s požitky z krásné okolní přírody. Těším se na Vaše poznámky a připomínky. Těším se i na případné tipy, kde to je výhodné vyjet něčím na kopec a pak jen sjíždět a kochat se.

Similar Posts:


 

Both comments and pings are currently closed.

Není možné komentovat.