Cestovatelské tipy a rady na cesty

Tipy pro cestovatele, užitečné odkazy, zážitky z cest a cestovatelské fotografie.

Díky za navštěvu našeho cestovatelského webu použijte náš RSS feed
a budete informováni o posledních cestovatelsých tipech.

Belgie – prohlídka Amsterodamu a Den Haagu

Při návštěvě Bruselu jsme měli daný pevný cíl. Bydlet někde u nádraží v Bruselu a každý den si někam vyjet vlakem do míst, která jsou nějak známá z jejich historie.  A tak jsme se i seberealizovali a využili volných jízdenek na vlak pro Benelux, a vydali jsme se do Amsterodamu s předpokladem, že se ještě ten den podíváme cestou zpět do Den Haagu. Plán se zdařil, protože jízda z Bruselu do Amsterodamu vlakem netrvá dlouho, a tak jsme už po desáté hodině zahájili putování lodními kanály po Amsterodamu.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA nebo se most zdvyhne, když jede něco většího             SAMSUNG DIGITAL CAMERA tak si to jen prohlížejte, kdyby jste si to něchtěli také zkusit

Musím na tomto místě doporučit, rozhodnout se pro jízdu kanály hned po ránu. Jednak proto, že nástupní místo je nedaleko od nádražní budovy, ale také proto, že po ránu není o jízdu takový velký zájem, protože turisté ubytovaní v místních hotelích  se probouzí vždy později.  Když dvouhodinová jízda vyhlídkovou lodí skončila, ještě jsme se trochu toulali po pevné zemi. Prošli jsme si centrum a viděli významné stavby, které nám ukazoval prospekt a my to považovali za důležité takovéto stavby zhlédnout. Kolem třetí hodiny odpoledne jsme nasedli na vlak a jeli do Den Haagu, který jsme opět prošli místy, která byla na prospektu města vyznačena.

Chceteli znát podrobnosti o těchto dvou městech, o jejich historii a jiné podrobné informace, pak si poklepejte na poznámku na pravé straně těchto webových stránek a dozvíte se o detailech k danému místu.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA vstup do zámku                                     SAMSUNG DIGITAL CAMERA na moderní obchodní třídě

Plán dne byl naplněn a my se navečer dostali zpět do Bruselu na náš hotel u nádraží.  

takže zde je k dispozici fotodokumentace pořízená v Amsterodamu.

To pak jsou fotky pořízené v Den Haagu.

 

Similar Posts:


 

Both comments and pings are currently closed.

Není možné komentovat.